Sneakpeak van Cabaret 2019 + Koop je kaarten!

woensdag 16 januari 2019 om 20:13 uur

Ook in 2019 brengt het Stella Maris Cabaret weer een voorstelling vol live muziek, zang, dans en toneel. Dit jaar staat het Cabaret met de titel ‘Well Done’ in het teken van de nieuwste trend op onderwijsgebied; namelijk het behalen van het zo fel begeerde certificaat ‘Gezonde School’. De catering biedt leerlingen en docenten in samenwerking met de Universiteit van Maastricht milieuvriendelijk kweekvlees aan, in plaats van de ongezonde vette hap. Maar deze stap zorgt voor grote ophef bij de veeboeren uit Groot Meerssen. Zij vrezen voor het voortbestaan van hun koeien, en dus hun broodwinning, en willen koste wat kost het kweekvlees uit de school weren. De lokale pers gaat zich ermee bemoeien en zelfs de landelijke politiek meldt zich. Kortom, het Stella Maris Cabaret staat ook nu weer garant voor een onvergetelijke avond uit!

De toneel-, dans- en koorrepetities zijn in volle gang, de leerlingen en docenten hebben er weer veel zin in. Voor en achter de schermen zijn meer dan 200 leerlingen en vrijwilligers bezig om de voorstelling tot een succes te maken; van licht, geluid, rekwisieten tot catering en grime. Onder leiding van regisseuse Gwen Moust wordt in de aula van Stella Maris College te Meerssen weer een voorstelling neergezet waar meer dan 3000 bezoekers van kunnen komen genieten. Het Cabaret zal plaatsvinden in de weekenden van 15, 16, 17 februari en 22, 23, 24 februari.

De kaartverkoop loopt ook dit jaar weer via www.stellamariscabaret.nl. Hier zijn ook de nieuwe voorwaarden te vinden met betrekking tot gereserveerde plaatsen, het vernieuwde Theatercafé, parkeerplekken en meer.

TICKETVERKOOP 52e Stella Maris Cabaret 2019 "Well Done" is gestart!

woensdag 5 december 2018 om 09:44 uur

Vandaag, op pakjesavond, kun jij nog snel een cadeau scoren voor vanavond...
want de kaartverkoop voor het 52e (!) Stella Maris Cabaret 2019 "Well Done" is van start gegaan!

Dit jaar zijn er een hoop nieuwe voorwaarden ingevoerd.
Zo reserveer jij jouw gewenste plek direct bij het bestellen van je ticket! Op deze manier kun je voor de voorstelling nog genieten van een heerlijk drankje in ons Theatercafé!
Als je er nu snel bij bent, kun je een early bird ticket scoren met maar liefst 10% korting!
De ingang van het cabaret is verplaatst en zal komend jaar de hoofdingang worden.
En nog meer.... Lees hier de voorwaarden nog aandachtig door en bestel vervolgens jouw ticket voor het Cabaret!
Het belooft weer een spetterende en professionele show te worden, met een mix van zang, dans, sketch en spel!

Bereid je voor.... op Stella Maris Cabaret 2019 "Well Done"!
Zien wij je daar?!

Even voorstellen: het nieuwe Productieteam!

donderdag 5 juli 2018 om 19:58 uur

Gelukkig mogen we met veel plezier weer gaan werken aan een nieuwe cabaretvoorstelling voor 2019. Via de social media kanalen kwamen vele blije en opgeluchte reacties op dit nieuws.

Het voortbestaan van het cabaret is mogelijk door het vormen van een nieuw productieteam. Sinds dit jaar schuiven vier nieuwe leden aan die met veel plezier en enthousiasme aan het cabaret zullen gaan werken zodat deze traditie kan voortbestaan. De eerste vergaderingen zijn al geweest dus het belooft weer veel goeds.

Van links naar rechts stellen we aan jullie voor, het PT vanaf nu: Joppe van Gisbergen, Iris Hollands, Laura Wilbers, Jacques van Loo, Thomas Brune en Harold Limpens.

STELLA MARIS CABARET 2019 GAAT DOOR!

donderdag 5 juli 2018 om 19:45 uur

In de afgelopen maanden stond het Stella Maris Cabaret flink onder druk; zou de traditie wel door kunnen gaan?
Mede door alle cabaretliefhebbers die zich hebben ingezet door de petitie te tekenen, en door de inzet van vier nieuwe leden van het Producieteam, zijn wij trots om te vermelden dat het Stella Maris Cabaret in 2019 gewoon door kan gaan!

Alle teams gaan weer hard aan de slag met het voorbereiden van tekst, dans, zang en meer.
Sta jij te springen om weer deel te nemen aan een spetterende voorstelling? Vergeet je niet in te schrijven voor één van de groepen. Datums voor de audities zijn terug te vinden op de homepagina van deze website.

Ook dit cabaret wordt weer een voorstelling om niet te missen! Wij hebben er zin in!

THE SHOW MUST GO ON! TEKEN DE PETITIE!

woensdag 18 april 2018 om 15:19 uur

Teken de petitie!

THE SHOW MUST GO ON!

Doek dreigt te vallen voor Stella Maris Cabaret

woensdag 18 april 2018 om 15:12 uur

Helaas dreigt het doek te vallen voor het Stella Maris Cabaret.

Via deze link kunt u het artikel op 1Limburg teruglezen. Tevens is hier een radio interview te vinden met locatiedirecteur Valkenburg, Wien Bergmans.

Belangrijke informatie voor bezoekers!

vrijdag 26 januari 2018 om 18:39 uur

- Je kunt NIET pinnen bij Cabaret, we accepteren alleen cashgeld

- Graag geven wij u enkele tips over het parkeren. Tijdens de voorstellingen van het Stella Maris Cabaret horen we regelmatig dat er weinig parkeergelegenheid is. Dit leidt vaak tot vervelende situaties, waarbij soms zelfs parkeerboetes worden uitgedeeld, omdat auto’s op plekken worden geparkeerd waar dat echt niet mag.
Achter de school in Meerssen ligt een sporthal met een grote parkeerplaats die ’s avonds nauwelijks wordt gebruikt. Veel cabaretbezoekers zijn hier echter niet van op de hoogte of denken dat het hek bij het Geulbruggetje is afgesloten; dit is echter ruim voor én na de voorstellingen gewoon open.
De route naar deze parkeerplaats (1) wordt vanaf de school aangegeven met verkeersborden; “Parkeren Stella Maris College”. Vanuit deze parkeerplaats kunt u binnen enkele minuten via het schoolplein naar de entree van de school lopen.
Ook bij het Station, Stationsstraat (2) kunt u parkeren.
De ligging van de parkeerplaatsen en de route ernaar toe staan aangegeven in het kaartje hieronder.

Tot snel bij een van de voorstellingen!
Stella Maris Cabaret Productieteam

Leerlingen en docenten over het Stella Maris Cabaret!

woensdag 24 januari 2018 om 11:18 uur

Een hechte groep leerlingen van uiteenlopende leeftijden presenteert vanaf komend weekend de voorstelling 'Het College' van ons Stella Maris Cabaret. Tijdens de repetities is het een gezellige boel, naast het feit dat er ontzettend hard wordt gewerkt door iedereen. Zowel voor als achter de schermen.

In dit filmpje vertellen zowel leerlingen als docenten hun gevoel over het Stella Maris Cabaret en daarnaast krijgt u een kleine blik achter de schermen. Geniet ervan!

Wilt u meer info en/of kaarten, kijk dan op deze site onder het tabblad ticketverkoop!

De poster van "Het College"; Komt dat zien!

vrijdag 12 januari 2018 om 14:14 uur

Stella Maris Cabaret bij L1!

zondag 22 januari 2017 om 12:54 uur

Het L1 Cultuurcafé kwam langs tijdens de repetities voor het 50e Stella Maris Cabaret! Want het is zo'n mooie traditie! Lees/luister het interview terug via onderstaande link!

https://l1.nl/in-de-l1-cultuurcafe-serie-de-vereni...

Cabaret Nieuws

Belangrijk cabaretnieuws vind je op deze nieuwspagina. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes, foto's
en video's!