Cabaret bestaat 50 jaar in 2017; oud-deelnemer, we zoeken jou!

zaterdag 2 januari 2016 om 15:27 uur

Hoewel het nog ver weg lijkt en we midden in de repetities voor de 49ste editie zitten, wordt er al volop gebrainstormd over het vieren van 50 jaar Stella Maris Cabaret in februari 2017. Een clubje enthousiaste organisatoren heeft inmiddels de grote lijnen van dit heuglijke feit uitgezet.

Na 2 weekenden met de 8 reguliere voorstellingen zal er in het 3e weekend op zaterdag 18 februari 2017 een reüniefeest met optredens door deelnemers van toen tot nu worden georganiseerd voor iedereen die betrokken is geweest bij 1 of meer van die 50 jaren cabaret. De school zal worden omgetoverd aan de hand van foto’s, cabaretposters, videomateriaal, “meet & greet” plekken, repetitieruimtes, open podium en wat verder ook maar herinnert aan 50 jaar cabaretvoorstellingen. Hiervoor zoeken we nu al contact met (oud-)deelnemers, bandleden, danseressen, cateringmedewerkers enz.

Coördinatie van deze 3e zaterdag is in handen van feestcommissie “Cabaret ziet Abraham”: Thomas Brune, Ruud Engels, Ellian Geene, Gwen Moust, Roel Op den Kamp, Janine Rademakers en Darcy Ummels. Heb je ideeën/materiaal voor deze feestelijke avond neem dan contact op met ellian@stellamariscabaret.nl

Tenslotte: om inzicht te krijgen in de omvang van dit reüniefeest vragen we iedereen die interesse heeft om dit met ons te vieren, zich nu al direct in te schrijven via onze site www.stellamariscabaret.nl. De “oudste” leerling-deelnemer verrassen we met 2 gratis toegangskaarten voor de feestreünie. Volg ons via facebook “Stella Maris Cabaret ziet Abraham” en www.stellamariscabaret.nl/cabaret-ziet-abraham

Marga keijsers
maandag 25 januari 2016 om 21:33 uur
Graag Wil ik me aanmelden voor 18 February 2017.
Het is misschien leuk om met alle Lene en Tilla's van de afgelopen jaren op the treden tijdens de bijeenkomst
Sanne Imbos
donderdag 11 februari 2016 om 19:16 uur
Een schoolcabaret reünie.. Top!
Gerda Hecker-Schoonbrood
woensdag 7 december 2016 om 10:19 uur
Ik wil me graag aanmelden voor 18 Februari 2017.
Zelf heb ik deelgenomen aan de musical de Mikado.6

Reageer

Cabaret Nieuws

Belangrijk cabaretnieuws vind je op deze nieuwspagina. Je kunt ook reacties plaatsen bij de nieuwsberichten. Minder belangrijke berichten (maar vaak wel leuk!) kun je volgen via onze Facebookpagina en ons Twitteraccount.

  • Je bent sociaal... of je bent het niet!

    Volg ons op Facebook & Twitter


    Facebook