Sneakpeak van Cabaret 2019 + Koop je kaarten!

woensdag 16 januari 2019 om 20:13 uur

Ook in 2019 brengt het Stella Maris Cabaret weer een voorstelling vol live muziek, zang, dans en toneel. Dit jaar staat het Cabaret met de titel ‘Well Done’ in het teken van de nieuwste trend op onderwijsgebied; namelijk het behalen van het zo fel begeerde certificaat ‘Gezonde School’. De catering biedt leerlingen en docenten in samenwerking met de Universiteit van Maastricht milieuvriendelijk kweekvlees aan, in plaats van de ongezonde vette hap. Maar deze stap zorgt voor grote ophef bij de veeboeren uit Groot Meerssen. Zij vrezen voor het voortbestaan van hun koeien, en dus hun broodwinning, en willen koste wat kost het kweekvlees uit de school weren. De lokale pers gaat zich ermee bemoeien en zelfs de landelijke politiek meldt zich. Kortom, het Stella Maris Cabaret staat ook nu weer garant voor een onvergetelijke avond uit!

De toneel-, dans- en koorrepetities zijn in volle gang, de leerlingen en docenten hebben er weer veel zin in. Voor en achter de schermen zijn meer dan 200 leerlingen en vrijwilligers bezig om de voorstelling tot een succes te maken; van licht, geluid, rekwisieten tot catering en grime. Onder leiding van regisseuse Gwen Moust wordt in de aula van Stella Maris College te Meerssen weer een voorstelling neergezet waar meer dan 3000 bezoekers van kunnen komen genieten. Het Cabaret zal plaatsvinden in de weekenden van 15, 16, 17 februari en 22, 23, 24 februari.

De kaartverkoop loopt ook dit jaar weer via www.stellamariscabaret.nl. Hier zijn ook de nieuwe voorwaarden te vinden met betrekking tot gereserveerde plaatsen, het vernieuwde Theatercafé, parkeerplekken en meer.

Cabaret Nieuws

Belangrijk cabaretnieuws vind je op deze nieuwspagina. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes, foto's
en video's!